Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Planlayan IŞİD Üyeleri Yakalandı!

TAKİP ET

Ekrem İmaoğlu'na yönelik suikast planı hazırlayan IŞİD üyeleri yakalandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, terör örgütü IŞİD tarafından suikast girişimi planlandığı ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı, İmamoğlu'nun korumalarını uyardı. 

Oda TV'nin haberine göre 23 Kasım tarihinde, İçişleri Bakanlığı tarafından Ekrem İmamoğlu’nun koruma polislerine, "artık daha dikkatli ve duyarlı olun" denildi. Suikast planının öğrenilmesinin ardından, İmamoğlu’na bilgi verildi. İçişleri Bakanlığı ve Valilikle koordine olunarak güvenlik çemberi ele alındı.

IŞİD'in Türkiye'deki Militanlarına Suikast Emri Verildi

Haberde yer alan bilgilere göre, terör örgütü IŞİD'in üst düzey yöneticilerinden bir isim, IŞİD'in Türkiye'deki militanlarına "Ekrem İmamoğlu öldürülsün" şeklinde emir verdi.

İmamoğlu’nun tüm koruma ekibi uyarıldı. Herhangi bir şüpheli durumla karşılaşılırsa veya tedbir alınabilmesi için takviye kuvvete ihtaç olunursa acilen bilgilendirilmesi istenildi ve İmamoğlu’na da bilgi verildi. Tüm güvenlik kurumları uyarıldı. Haberde yer alan bilgilere göre eski bir İçişleri Bakanı bu bilgileri doğruladı. İstanbul Valiliği emriyle Ekrem İmamoğlu’nun koruma sayısı artırıldı.

IŞİD Militanları Son Anda Yakalandı

Oda TV'de yer alan habere göre İmamoğlu'na suikast düzenlemesi için görevlendirilen IŞİD'li teröristler son anda yakalandı. Ancak bir televizyon kanalıyla iletişim kuran kaynakları İBB kaynakları, ellerinde suikastı gerçekleştirmesi planlanan ekip ya da kişilerin yakalandığına dair bir bilginin bulunmadığını aktardı.

 

ibb ekrem imamoğlu suikast ışid terörist 23 kasım içişleri bakanlığı istanbul valiliği