El Salvador Devlet Başkanı 'Meme' Paylaştı

TAKİP ET

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Twitter hesabından meme paylaştı.

Binlerce kişinin ekonomik faaliyetlerinin kayıt altına alınmasını sağlayabileceğini söyleyerek kripto para birimi Bitcoin'i yasal ödeme aracı yapan ve bunun milyonlarca kişiye istihdam yaratacağını söyleyen El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, aldığı enteresan kararlarla biliniyor. 

Bitcoini yasal ödeme aracı yaparak sermaye geliri vergisini de kaldıran Bukele daha önce başarısız olmasını umut eden insanların olduğunu ancak bunun gerçekleşmeyeceğini söylemiş, Twitter hesabından ''Başarılı olmamız istenmiyor ama olacağız. Bazı güçlü çıkar grupları, bu tarihi Bitcoin hareketinin başarısız olmasını istiyor. Eğer başarılı olursak, bunun ne anlama geleceğini biliyorlar. Başarılı olacağız” şeklinde tweet atarak dikkat çekmişti. 

Lazerli Profil Fotoğrafı, Meme Paylaşımları

Twitter'ı kullanma şekliyle dikkatleri üzerine çeken Bukele, lazerli profil fotoğrafının yanı sıra tweetleriyle de eğlendiriyor. Sosyal medyada 'meme' diye adlandırılarak 'miim' şeklinde okunan fotoğraf ve videolar paylaşan Bukele bu kez El Salvador ile ilgili bir memeyi paylaştı. Bukele'nin paylaştığı memede yer alan diyaloglar şu şekilde: 

''- El Salvador'u duydun mu? 

- El Salvador mu? Ne olmuş El Salvador'a?

- El Salvador'da emlak vergisi yok ve bitcoin yasal!''

 

Bukele'nin Twitter profil fotoğrafı:

 

 

el salvador twitter meme miim paylaştı vergi bitcoin yasal resm ödeme şekli lazer