Elebaşı Ölünce Mürteci Menzil Örgütü Üçe Bölündü, Tüm Tövbeler İptal Edildi

TAKİP ET

Mürteci Menzil Örgütü'nde elebaşı Abdulbaki Erol ölünce örgüt oğulları arasında üçe bölündü, tüm tövbeler ve zikirler iptal edildi.

Mürteci Menzil Örgütü'nde elebaşı Abdulbaki Erol ölünce örgüt oğulları arasında üçe bölündü, tüm tövbeler ve zikirler iptal edildi.

Menzil elebaşı Abdülbaki Erol'un geçtiğimiz gün ölmesi üzerine bugün Adıyaman Kâhta'daki Menzil Köyü'nde gerçekleştirilen etkinlikte Erol'un büyük oğlu Muhammed Mübarek, "tövbe yetkisi"nin Elebaşı'nın üç oğluna verildiğini, üç ismin köydeki üç ayrı camide "irşat" faaliyetlerini sürdüreceğini açıkladı.

Bu açıklaması, mürteci örgütün üçe bölündüğü şeklinde yorumlanan Muhammed Mübarek, bugüne kadar "verilen tövbelerin ve zikirlerin iptal edildiğini" ve "tümünün yenilenmesi gerektiğini" de ekledi.

İsteyen örgüt üyesinin istediği camiye bağlanacağını ifade eden Mübarek, "Üç ismin arkasından konuşmayın, fitneye alet olmayın" şeklinde bir de uyarıda bulundu.

Mübarek'in açıklamalarının ardından Abdülbaki Erol'un üç oğlu ayrı ayrı camilere gitti. Erol'un oğulları Muhammed Fettah, Muhammed Saki ve Muhammed Mübarek, camilerine gelen binlerce kişiye uzattıkları ipleri tutturarak "tövbe ettirme" seansı gerçekleştirdi.

Mürteci Menzil Örgütünün Elebaşı Abdülbaki Erol Öldü

Menzil Abdülbaki Erol Kâhta Adıyaman Muhammed Mübarek Muhammed Fettah Muhammed Saki