Elektriği de Türkiye'ye AKP İktidarı Getirmiş: Sizin Hayatınızda Sadece Mum, Gaz Lambası Vardı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP iktidarında Türkiye'ye gelen buzdolabı, fırın gibi hizmetlere bir yenisini daha ekledi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP iktidarının Türkiye'ye getirdiği önemli hizmetlere bir yenisini daha ekledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, "Sizin hayatınızda mum vardı, gaz lambası vardı" dedi. 

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

Ülkenin en büyük ikinci partisinin başındaki zat çıkıyor, dünyada yaşananları, olup bitenleri yok sayarcasına pek çok hezeyanın yanında ülkemizin nükleer güç santrali projesini de karalamaya, kötülemeye çalışıyor.

Ya eline diline dursun. Arzu ediyorsan, Akkuyu uzak değil, gidersin bizim nükleer enerji santrali ne durumdaymış onu yerinde görürsün. Çünkü sen hayatında nükleer enerji santrali nedir göremedin, bilmedin, bilmiyorsun ya. Bak Bay Kemal, yakında ikinci nükleer enerji santrali de geliyor. İkincisi de geliyor. Biz durmuyoruz, biz çalışıyoruz, bizim işimiz var.

İşte 100 bin megavata Türkiye'nin enerjisini çıkaran iktidar biziz. Sizin hayatınızda sadece mum vardı mum, gaz lambası vardı.

Biz ise bunu bu hale getirdik. Sadece bununla da kalmadık, güneş enerjisi santralleri ve öbür tarafta da rüzgar enerji santralleri. Bunları yapanlar biziz ya. Sizin hayal bile edemedikleriniz biz gerçeğe dönüştürdük.

erdoğan mum gaz lambası Akkuyu akkuyu