Elektrik Faturası Ele Verdi: 87 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

TAKİP ET

İstanbul'da normalden 8 kat daha fazla elektrik kullanılan bir adrese düzenlenen baskında 87 kök Hint keneviri ve 1 kilo esrar ele geçirildi.

Yaz başında uyuşturucu serası olarak kullanılan evlere yönelik çalışmalar başlatan Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gürpınar Mahallesi Açelya Sokak'taki bir villadan şüphelendi.

Ekipler villanın deniz manzaralı olduğunu ancak perdelerin hiç açılmadığını fark edince villayı kontrol etmeye başladı. Bir süre villayı inceleyen ekipler, geceleri fan seslerinin geldiğini tespit etti. Şüphe üzerine faturaları kontrol eden ekipler, elektrik faturasının bölge ortalamasından 8 kat fazla olduğunu belirledi. Bunun üzerine çevredekilerden bilgi alan polis, villa sahibinin yurt dışında olduğunu 2 kişinin ara sıra gelip gittiğini öğrendi.

1 Kilo 60 Gram Esrar

Villaya giren 2 kişiyi takibe alan ekipler, evin seraya dönüştürüldüğü ve uyuşturucu madde yapımında kullanılan bitki yetiştirildiğini tespit etti. Villaya düzenlenen baskında 87 kök Hint keneviri ve 1 kilo 60 gram esrar ele geçirildi. 

Aydınlatma ve ısıtma sistemlerinin kullanıldığı evde gözaltına alınan E.K isimli şüpheli, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti' suçlamasıyla tutuklandı.

esrar hint keneviri elektrik faturası beylikdüzü ele geçirildi