Eli Kanlı Rus Diktatörü, İşgal Ettiği Ukrayna Şehrini Ziyaret Etti: 'Mariupol Sakinleri' Diye Figüranlarla Görüştü

TAKİP ET

Eli kanlı Rus diktatörü Vladimir Putin, işgal ettiği Ukrayna şehri olan Mariupol'e bir ziyaret düzenledi. Burada Kremlin medyasının propaganda yapması için servis edilmek üzere fotoğraf ve video çekimine katılan Putin, 'Mariupol sakinleri' diye önceden belirlenmiş figüranlarla görüştü.

Eli kanlı Rus diktatörü Vladimir Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki işgal altındaki Mariupol şehrine yaptığı ziyaret, uluslararası medyada tartışma konusu oldu.

Putin, Kremlin medyasının propaganda yapması için servis edilmek üzere düzenlenen ziyaret sırasında 'Mariupol sakinleri' diye önceden belirlenmiş figüranlarla bir araya geldi.

Ziyaret sonrasında Giorgi Revishvili adlı gazeteci, Putin'in görüştüğü kişilerin Rus devlet ajansına bağlı oyuncular olduğunu ortaya çıkardı.

Revishvili, Rus devlet ajansı tarafından daha önce yayınlanan propaganda videolarında da bu oyuncuların yer aldığını belirtti.

Paranoyak Diktatör Putin, Kendi Askerleriyle Görüşürken Bile Kurşungeçirmez Yelek Giyiyor

Gazeteci ayrıca, Putin'in Mariupol'deki görüşmelerinin tamamen sahte olduğunu ve Kremlin medyasının yalanlarını desteklemek için hazırlanmış bir senaryo olduğunu söyledi.

putin mariupol figüran oyuncu