Eli Kanlı Rus Diktatörü Putin'e Yakın İsim Avayev, Hamile Eşi ve Kızı ile Evinde Ölü Bulundu

TAKİP ET

Eli kanlı Rus diktatörü Vladimir Putin'e yakınlığıyla bilinen multimilyoner Vladislav Avayev Moskova'daki evinde hamile eşi ve kızıyla ölü bulundu.

Gazprombank’ın eski başkan yardımcısı Vladislav Avayev hamile eşi ve 13 yaşındaki kız çocuğuyla beraber, Moskova’daki dairesinde ölü bulundu.

Moskova polisi, 51 yaşındaki multimilyoner Avayev’in cesedinin yanında 47 yaşındaki hamile eşinin ve 13 yaşınaki kızı Maria’nın bulunduğuna da aktardı.

Ailenin büyük kızları Anastasia’nın eve gelmesi sonucu cesetler bulundu. Cesetlerin hepsinde kurşun izi tespit edilirken, tabancanın Avayev’e ait olduğu ve o sırada elinde bulunduğu ifade edildi.

Polis, Rus milyonerin, önce eşini ve çocuğunu vurup daha sonra kendini öldürdüğü şüphesi üzerine yoğunlaştı. 


Gazprombank'ta Üst Düzey Yöneticiydi


Avayev daha önce, eli kanlı Rus diktatörü Putin’in yabancı şirketlerin bankada bir hesap açmasını talep ettiği Batı yaptırımlarına karşılık vermek için Rus liderin rubleye karşılık gaz planının önemli bir parçası olan Gazprombank’ta üst düzey bir yönetici olarak çalışıyordu.

Daha önce Putin’in Kremlin yönetiminde de üst düzey yetkili olarak çalışan Avayev’in inşaat şirketi sayesinde milyonlar kazandığı da belirtildi.

vladislav avayev ölü bulundu putin rus diktatörü gazprombank rus milyoner