Elif Sinan'ın Şüpheli Ölümü: İntihar mı, Cinayet mi?

TAKİP ET

25 yaşında toprağa verilen Elif Sinan'ın ölümü hakkındaki şüpheler sürüyor.

Olay 3 Ağustos'u 4 Ağustos'a bağlayan gece Kırıkkale Üniversitesi'nin Yahşihan'daki yerleşkesinde meydana geldi.

İddiaya göre Elif Sinan, erkek arkadaşı olduğu belirtilen Tuğrul Akan ile çalıştığı yerde kavga etmeye başladı. Akan aracıyla yaşamakta olduğu, yerleşkede bulunan aparta gitti. Elif Sinan da taksi aracılığıyla Akan'ı takip etti.

Tuğrul Akan apartta bulunan eşyalarını toplayarak binayı terk ettiği sırada Elif Sinan onu durdurmaya çalıştı.

Olaya ilişkin bazı iddialara göre Elif Sinan, erkek arkadaşı Tuğrul Akan'ın gitmesine engel olmak için kendini kalbinden bıçakladı. Polis raporuna da olay böyle yansıdı.

Ancak diğer birçok iddiaya göre ise Elif Sinan, Tuğrul Akan tarafından bıçaklanarak katledildi.

Olaya ilişkin şüphe doğuran durumlardan biri, Elif Sinan'ın hayatına son veren bıçağın kendine ait olmaması. Bunun yanında Sinan'ın söz konusu bıçağı evden de almadığı öğrenildi.

Bu durum da akıllara Tuğrul Akan'ın arabasında bulunan bıçakla Sinan'ı bıçakladığı ya da arabada bıçakladıktan sonra söz konusu noktaya bıraktığı şüphelerini getiriyor.

Yaşamını yitiren genç kızın Tamga Türk'e konuşan yakınları, olayın olduğu günün erken saatlerinde Elif Sinan'ın ruh halinin gayet iyi olduğu, neşeli olduğu ve normal zamanda da oldukça hayat dolu bir insan olduğunu belirtti.

Bunun yanında genç kızın yaşamını yitirmesine neden olan olay sonrasında sevk edilen sağlık ekipleri, olay yerine daha yakın olmasına rağmen Elif Sinan'ı Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürmek yerine İhtisas Hastanesi'ne götürdüler.

Elif Sinan'ın ölümüne ilişkin şüpheler sürerken, cinayet ya da intihar şüphelerini sonlandıracağı ümidiyle adli tıp raporu bekleniyor.

24 yaşında hayata gözlerini yuman Elif Sinan'ın cansız bedeni bugün memleketi Zonguldak'ta toprağa verildi.

Muhammed Âkif - Tamga Türk

Elif Sinan'ın Şüpheli Ölümü İntihar Cinayet mi?