Elon Musk, Kadirov'la Dalga Geçip Putin'i Bir Daha Kafes Dövüşüne Çağırdı

TAKİP ET

Elon Musk, kendisine "Elona" diyen eli kanlı Rus diktatörü Putin'in kuklası Çeçen diktatörü Ramazan Kadirov'la dalga geçti.

Tesla ve SpaceX'in kurucusu ve dünyanın en zengin insanı Elon Musk, Rus diktatörü Putin'i kafes dövüşüne çağırmıştı.

Bu açıklamaların ardından eli kanlı Rus diktatörü Putin'in kuklası Çeçen diktatörü Kadirov, Musk'a “Nazik (efemine) Elona'dan olman gereken acımasız Elon'a geçmek için kaslarını pompalaman gerekecek. Eğtim olmadan Putin için çok zayıf bir rakipsin. Bu sportmence olmaz” demişti. Çeçen diktatörü Musk’ı “Ateşli silahlar ve dövüş eğitimi alması” için Çeçenistan’a davet etmişti.

Kadirov’un 'Elona' lakabı sonrası Musk, Çeçen diktatörü ile dalga geçerek Twitter'daki kullanıcı adını "Elona Musk" olarak değiştirdi. Sonrasında da alev makinesini kullanırken çekilen bir karesi ile eli kanlı Rus diktatörü Putin'in bir nehirde ayı üzerinde olan fotoğrafını yan yana koyarak kıyaslama yaptı.

Musk, Çeçen diktatöür Kadirov’a da yanıt vererek "Teklifin için teşekkürler fakat böyle bir eğitim bana çok fazla avantaj sağlar. Eğer Putin dövüşmekten korkuyorsa, sadece sol elimi kullanmayı kabul ediyorum ve ben solak bile değilim” ifadelerini kullandı.

putin elon musk dövüş ramazan kadirov Kadirov rusya ukrayna savaşı