Elon Musk'tan, Apple ve Disney'in Boykot Tehdidine Karşı Küfürlü Yanıt

TAKİP ET

Elon Musk, antisemitik olarak yorumlanan paylaşımından kaynaklı olarak Apple ve Disney gibi şirketlerin X (Twitter)'e reklam boykotu tehdidine sert bir dille küfürlü olarak karşılık verdi. Musk, ''Bana parayla şantaj yapacaksanız gidin kendinizi ***!'' dedi.

Sosyal medya platformu X (Twitter)'in sahibi olan Elon Musk, daha önce yaptığı bir paylaşımında antisemitik olarak algılanmasından sonra özür dilemiş ve İsrail'e bir ziyaret gerçekleştirmişti.

Musk'ın bu paylaşımından sonra Apple ve Disney gibi büyük şirketlerin X'e reklam boykotu uygulama tehdidi ortaya çıktı. New York Times'ın DealBook Zirvesi'ne katılan Musk'a bu soru sorulduğunda ise Musk buna karşılık olarak ''Reklam vermelerini istemiyorum. Eğer birisi bana reklam ya da para ile şantaj yapacaksa, gidip kendinizi ***'' ifadelerini kullandı. 

Musk, Disney'in CEO'su Bob Iger'a yönelik olarak "Hey Bob eğer seyirciler arasındaysan, git kendini *** anlaşıldı mı?" ifadelerini kullandı. Ayrıca Musk, "Tüm dünya bu reklamcıların şirketi öldürdüğünü bilecek ve biz de bunu en ince ayrıntısına kadar belgeleyeceğiz" diye ekledi.

 

elon musk abd apple disney reklam boykot israil