Elon Musk ve Twitter CEO'su Arasındaki Mesajlar Yayımlandı

TAKİP ET

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Parag Agrawal arasındaki mesajlar mahkeme dosyasında yayımlandı .

Elon Musk ve Twitter arasındaki sancılı süreç devam ediyor. Twitter Yönetim Kurulu üyeleri ve Elon Musk arasındaki yazışmalar ortaya çıktı. Buna göre Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, 44 milyar dolarlık anlaşmadan en az bir yıl önce Elon Musk'ı Twitter'a dahil etmeye çalıştı.

Elon Musk ve Twitter CEO'su Parag Agrawal arasındaki mesajlaşmaların ise iyi başlayıp kötü gittiği görüldü.

Elon Musk: 3. Dünya Savaşı'na Doğru Gidiyorsak, Twitter'ı Satın Almanın Anlamı Yok

BBC'nin haberine göre, Agrawal başlarda Musk'a "Bana CEO gibi değil mühendis gibi davranın" derken Musk'ın "Twitter ölüyor mu?" tiviti sonrasında ilişkileri bozulmaya başladı. 

9 Nisan'da bir mesaj atan Agrawal, "'Twitter ölüyor mu?' diye tweet atmakta özgürsünüz. Ama mevcut durumda bunun Twitter'ı daha iyi hale getirmeme yardımcı olmadığını söylemek benim sorumluluğumda" dedi. Musk ise bu mesaja karşılık "Şirketin daha esnek olduğumuz ve dikkatimizin dağılmadığı bir yere gelmesini istiyorum ama şu anda o noktada değiliz" yanıtını verdi. Bunun üzerine Musk, yönetim kuruluna katılmanın "zaman kaybı" olduğunu belirtti. 

Konuşmalar boyunca, Twitter'ın kurucusu ve eski CEO'su Jack Dorsey ve Musk'ın Agrawal'ın mühendislik yeteneğinden övgüyle söz ettiği ancak 26 Nisan'da Dorsey, Musk ve Agrawal'ın Twitter'ı satın almak için görüşe yapması sonrasında durumun değiştiği görülüyor. 

Metinlere göre Dorsey, Musk ve Agrawal arasında arabuluculuk yapmaya çalıştı ancak Musk, Dorsey'e "Sen ve ben tamamen anlaştık. Ancak Parag çok yavaş hareket ediyor ve ne yaparsa yapsın mutlu olmayacak insanları memnun etmeye çalışıyor." demiş. Bunun üzerinde Dorsey, "En azından birlikte çalışamayacağınız anlaşıldı. Bu açıklayıcı oldu." demiş.

 

elon musk twitter parag agrawal