Elon Musk, Zuckerberg'i Kafes Dövüşüne Davet Etti

TAKİP ET

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Elon Musk ve Mark Zuckerberg karşı karşıya geldi. Musk, Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etti.

Teknoloji dünyasının devleri Elon Musk ve Mark Zuckerberg karşı karşıya geldi. Elon Musk,  Mark Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etti.

Son söylentilere göre, Meta çatısı altında Threads adında bir platformun Twitter'a rakip olacağı konuşuluyor. Bu haberlere kayıtsız kalmayan Musk, bir yanıt vererek, böyle bir platformun piyasaya sürülmesiyle Zuckerberg'in tek seçenek olacağını ifade etti.

Musk'ın tivitine bir Twitter kullanıcısı, "Dikkatli olman iyi olur, duyduğuma göre şu anda ju jitsu yapıyorsun" şeklinde cevap verdi ve Zuckerberg'in Japonya kökenli Uzak Doğu savaş sanatıyla uğraştığını hatırlattı.

Musk, Kafes Dövüşüne Davet Etti

Bunun diyalog üzerine Elon Musk’dan ilginç bir yanıt geldi ve “Bir kafes maçına hazırım” yazdı.

Musk’ın yanıtı esprili olsa da ikilinin rekabeti herkes tarafından biliniyor. 2016’da SpaceX roketi uzaya taşıması gereken Facebook internet uydusuyla birlikte yerde patlamış ve Zuckerberg, hayal kırıklığı yaşadığını dile getirmişti.

2020’de ise Musk, insanlardan Facebook’u silmelerini istedi. Ve geçtiğimiz aylarda ise Twitter’ın yeni patronu, Zuckerberg’in aşırı derecede partizan göründüğünü ve WhatsApp’a güvenilemeyeceğini düşündüğünü söyleyerek yeniden hedefine Meta patronu Zuckerberg'i aldı.

Zuckerberg ise Musk için zaman zaman nazik sözler de sarf etti. Haziran ayında, Zuckerberg, Twitter’ı daha da sadeleştirdiği için Musk’a övgüde bulundu.

 

elon musk mark zuckerberg twitter meta facebook kafes dövüşü