Emekli Vatandaş, AKP'li Cumhurbaşkanı'na Seslendi: 3 Aydır Göz Muayenesi Sırası Alamadım, Sonra Öğrendim Ki Milyonlarca Suriyeliyi Devletimiz Ameliyat ettirmiş, Kardeşim Önce Bize bakın!

TAKİP ET

Artan ekonomik krizin sonuçlarıyla mücadele etmeye çalışan ve her geçen gün alım gücü düşen emekli vatandaşlar, her alanda olduğu gibi sağlık hizmetleri alanında da sıkıntılar yaşıyor. Devlet hastanelerinde randevu sıkıntısı yaşayan vatandaşlar, bütçeleri el vermediği için özel hastanelere de gidemiyor. 

Kendi topraklarında sosyal devlet anlayışından mahrum bir şekilde hayatlatını idame ettirmeye çalışan özellikle emekli yurttaşlar, kendilerine reva görülmeyen "devlet hizmetlerinin" yabancı uyruklu sığınmacılara gösterilmesine ise tepkili.

Bir sokak röportajında konuşan ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen emekli vatandaş, aylardır göz muayenesi için sıra beklediğini, kendisi bunları yaşarken de Suriyeli sığınmacıların ameliyat masraflarının devlet tarafından karşılandığını söyledi.

"Reis ben hakiki Kasımpaşalıyım. 3 aydır göz muayenesi sırası alamadım. Sonra öğrendim ki milyonlarca Suriyeliyi devletimiz ameliyat ettirmiş. Kardeşim önce bize bakın, bize!" diyerek Erdoğan'a serzenişte bulunan emekli vatandaş, sosyal medyada gündem oldu.

emekli suriyeli sığınmacılar ameliyat göz muayenesi randevu sırası hastane kasımpaşalı erdoğan