Emniyet Müdürlüğü Basıp Polis Döven AKP'li Tutuklandı

TAKİP ET

Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü basıp polis memuru F.Ç.'yi darp ederek burnunu kıran AKP Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz tutuklandı.

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'nü beraberindeki şüphelilerle birlikte basan AKP Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz, polis memuru F.Ç.'yi darp ederek burnunu kırdı. Korkmaz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AKP Gençlik Kolları Başkanı, Emniyet Müdürlüğü Basıp Polis Darp Etti İddiası


"Sen Benim Kim Olduğumu Bilmiyor musun?"

Odatv'nin haberine göre dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Tomarza AKP Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz, binaya girdiği sırada polis memuru F.Ç. tarafından durduruldu.

F.Ç., Hakan Korkmaz'a polis sorunca Korkmaz, "Sen benim kim olduğumu bilmiyor musun, beni nasıl tanımazsın?" dedi.

F.Ç.'nin kimlik göstermeksizin binaya alamayacağını söylemesi üzerine Hakan Korkmaz 4 arkadaşını çağırarak kapıdaki polis memurlarına saldırdı. Korkmaz ve yanındaki şehir eşkıyalarının saldırısında F.Ç.'nin burnu kırıldı.

Olayın ardından gözaltına alınan AKP Tomarza Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz hakkında tutuklama kararı verildi.

AKP'nin Polise Eziyet Karnesi

Tek adam rejimiyle tüm devlet kurumlarını çürüten AKP yönetiminin karnesi bu konuda oldukça bozuk. Türk Emniyet Teşkilatı, polise mobbing skandallarıyla sarsılıyor. .

Özel Harekat Polisi Alparslan Soylu kısa bir süre önce intihar etmiş, Soylu'nun intiharına ilişkin ifade veren ve sürgün edilen Özel Harekat Polisi Murat Sucu da kendi canına kıymıştı.

Özel Harekat Polisi Murat Sucu'nun Ses Kayıtları Ortaya Çıktı: Mobbingi Anlatmış

  

AKP Gençlik Kolları Başkanı'nı Gözaltına Alan Polisler Sürüldü

Daha yakın bir tarihte ise Zeytinburnu'nda AKP Gençlik Kolları Başkanı Emrehan Sav'ı gözaltına alınan polisler Şırnak ve Ağrı'ya sürülmüştü.

AKP Gençlik Kolları Başkanı'nı Gözaltına Alan Polisler Sürüldü

 
AKP İlçe Başkanının Torununun Aracını Durduran Polisler Sürüldü

Bundan daha yakın bir tarihte de Antalya Demre'de AKP İlçe Başkanı Bayram Arıcı'nın torununun aracını trafik uygulamasında durduran polisler sürülmüştü.

AKP İlçe Başkanının Torununun Aracını Durduran Polisler Sürüldü

emniyet müdürlüğü basıp polis döven akpli akp ilçe gençlik kolları başkanı hakan korkmaz kayseri tomarza tutuklandı fahri