Emre Belözoğlu'nun 5 Kuruşluk Dava Açtığı Ümit Özat: Bendeki Kuruşlarda Türkçe Olimpiyatları Resmi Yok

TAKİP ET

Emre Belözoğlu'nun 5 kuruşluk tazminat davası açtığı Ümit Özat'tan "Fakat bendeki kuruşlarda Türkçe Olimpiyatları resmi yok, görünce şaşırmayın lütfen" cevabı geldi.

Fenerbahçe'nin teknik ve sportif direktörlüğünü bırakan Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli eski futbolcu Ümit Özat'a kendisine yönelik "FETÖ'cü olduğuna dair yalan, hakaret ve iftira içerikli beyanlarda bulunduğu" iddiasıyla 5 kuruşluk tazminat davası açtı.

Ümit Özat'ın "FETÖ'den şikayet eden tüm kulüplerin içinde FETÖ'cü var, hocasında, yöneticisinde, sportif direktöründe" ve "15 Temmuz’dan bu yana Emre’nin ağzından FETÖ ile ilgili kötü bir şey duydunuz mu? Sizce FETÖ terör örgütü müdür? Biz bunu dile getiriyoruz da o niye dile getiremiyor? Ona yakın olanlar, spor camiasındaki, ya bunlar bizi kandırmış, bunlara inandık diyebildi mi? Diyemezler çünkü hala bağlantıları var" sözlerinin hatırlatıldığı dava dilekçesinde, "Davalının bu sözlerinin hedefinin FETÖ’nün Türk futbolunu ele geçirme çabasının son halkası '3 Temmuz Şike Kumpası' sürecinden en büyük zararı görmüş olan, bu terör örgütünün Türk futbolundaki varlığından rahatsızlığını her yerde dile getirmekten çekinmeyen, Fenerbahçe Spor Kulübü ve onun o tarihteki sportif direktörü müvekkil Emre Belözoğlu olduğu izahtan varestedir" ifadelerine yer verildi.

Davayı haberleştiren De Marke Sports'un tivitini kendi Twitter hesabından alıntılayarak Belözoğlu'na yanıt veren Özat, "Fakat bendeki kuruşlarda Türkçe Olimpiyatları resmi yok. Görünce şaşırmayın lütfen" dedi.

Emre Belözoğlu'nun 5 Kuruşluk Dava Açtığı Ümit Özat Bendeki Kuruşlarda Türkçe Olimpiyatları Resmi Yok