En İyi Üçüncüler Arasına Girmeye Çalışan A Milli Takım İsviçre ile Karşı Karşıya Gelecek

TAKİP ET

A Milli Takım, EURO 2020 A Grubu'ndaki son maçında İsviçre ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu'nun üçüncü ve son maçında İsviçre ile Bakü'de karşı karşıya gelecek.

Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve TSİ 19.00'da başlayacak olan müsabakayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. Karşılaşma, TRT 1'den canlı yayımlanacak.

Karşılaşmayı 32 bin taraftarın tribünden takip etmesi beklenirken, A Grubu'nun diğer maçında İtalya ve Galler TSİ 19.00'da Roma Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak.

Ay-yıldızlıların son 16 turuna yükselme iddiasına devam etmesi için kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor. İsviçre maçını kazanmayı hedefleyen Milli Takım, böylelikle grubu üçüncü sırada tamamlamayı ve en iyi üçüncüler arasına girerek turnuvada son 16 turuna kalmayı amaçlıyor.

Türkiye'nin maçı kazanması durumunda, diğer gruplarda alınacak sonuçlar ay-yıldızlı ekibin turnuvaya devam edip edemeyeceğini belirleyecek. 

a milli takım türkiye isviçre ay-yıldızlı ekip bugün bu akşam karşılaşacak son 16 en iyi üçüncüler a grubu galler italya kazanmaktan başka çaresi yok şenol güneş