En Kötü Milletvekili: 1. Altın Yemiş Ödülleri'nin Kazananı Belli Oldu

TAKİP ET

TamgaTürk, en kötü milletvekilinin seçileceği Altın Yemiş Ödüllerinin 1.sini düzenledi.

TamgaTürk'ün her ayın 3. Cumartesi günü düzenleyeceği "Altın Yemiş Ödülleri"nin 1.sinin kazananı AKP İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak oldu.

Yapmaması gereken işleri yapan vekiller arasından belirlenen 4 aday TamgaTürk okurlarının oylarına sunuldu. Yapılan oylama sonucunda en çok oyu alan AKP İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak 1. Altın Yemiş ödülünün sahibi oldu.
  Gençlerin sesi olma iddiasıyla vekil olan Rumeysa Kadak, Meclis'te pek faaliyet göstermiyor. Kadak'ı daha çok gençlerle piknikte görüyoruz. Kendisi aynı zamanda AKP'lilerin, bilhassa AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dillere destan araç konvoylarını unutarak Davos'taki araçları karbon salınımı üzerinden eleştirdi.

1. Altın Yemiş Ödülleri: En Kötü Milletvekilini Seçiyoruz


37 bin 787 oyun kullanıldığı ankette Rumeysa Kadak, oyların yüzde 50,2'sini aldı.
Ankette Kürtçü söylemleri ile bilinen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu oyların yüzde 35,7'sini alarak 2., Kürtçü, Fetullahçı söylemleriyle bilinen HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu oyların 11,1'ini alarak 3., sığınmacılarla ilgili söylemleri tepki çeken AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı ise oyların yüzde 3'ünü alarak 4. oldu. 


en kötü milletvekili rumeysa kadak ömer faruk gergerlioğlu altın yemiş ödülleri akp sezgin tanrıkulu milletvekili