En Kötü Milletvekili: 2. Altın Yemiş Ödülleri'nin Kazananı Belli Oldu

TAKİP ET

TamgaTürk, en kötü milletvekilinin seçileceği Altın Yemiş Ödüllerinin 2.'sini düzenledi.

TamgaTürk'ün her ayın 3. Cumartesi günü düzenleyeceği "Altın Yemiş Ödülleri"nin 2.'sinin kazananı AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ oldu.

Yapmaması gereken işleri yapan vekiller arasından belirlenen 4 aday TamgaTürk okurlarının oylarına sunuldu. Yapılan oylama sonucunda en çok oyu alan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 1. Altın Yemiş ödülünün sahibi oldu.

Türk milleti AKP iktidarında her geçen gün fakirleşirken daha önce "Ayda 2 kilo et yiyorsak, yarım kilo yeriz" şeklinde 'öneri' sunan ve son olarak katıldığı televizyon programında milletvekilliği maaşından dert yanan AKP’li Zülfü Demirbağ oyların yüzde 39,4'ünü alarak Temmuz ayının en kötü milletvekili oldu.

Büyük Türk Başbuğu, Türk Cumhuriyeti'nin Bânisi ve Türkiye'nin Halaskârı Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün Medeni Bilgiler kitabını doğru bulmadığını söyleyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu oyların 30,6'sını alarak ikinci, İsmailağa elebaşı Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümünün ardından taziye mesajı yayımlayan İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta oyların yüzde 19,5'ini alarak üçüncü, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hukuksuz olarak Hatay'a alınmazken AKP Hatay İl Başkanlığı'nı ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal ise oyların yüzde 10,5'ini alarak dördüncü oldu.
 
Geçtiğimiz ay Altın Yemiş Ödülünü kazanan isim AKP İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak olmuştu.

En Kötü Milletvekili: 1. Altın Yemiş Ödülleri'nin Kazananı Belli Oldu

en kötü milletvekili 2. altın yemiş ödülleri kazananı belli oldu zülfü demirbağ serkan topal yavuz ağıralioğlu erhan usta