Enes Kara'nın İntiharından Önce Helallik İstediği Mesaj Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Ailesinin zoruyla Nurculara ait cemaat yurdunda kalırken içinde bulunduğu koşullara dayanamayarak intihar eden Enes Kara'nın, intiharından önce helallik istediği mesaj ortaya çıktı.

Cemaatçi ailesi tarafından Nurculara ait yurtta kalmaya zorlanan ve intiharıyla Türkiye gündemine oturan Enes Kara'nın, intiharından önce Instagram'daki "atsizinizinde" adlı sayfadan helallik istediği ortaya çıktı.

Enes'in attığı mesajda "Sizlerden çok şey öğrendim her şey için teşekkür ederim. Sizleri şahsi olarak tanımadığım halde çok sevdim kalbimde gerçekten sizlere sevgi besledim. Bu hayatta vedalaşmak istediğim sadece sizlermişsiniz şu anda bunu anladım. Başarılarınızın devamını dilerim sizlerden tek beklentim şimdi olduğu gibi ileride de hep aynı çizgide kalabilmeniz... Hakkınız helal edin" ifadeleri yer aldı. 

Sayfadan atılan mesajlara yanıt vermeyen Enes'in bir süre sonra intihar haberi alındı. 

Enes Kara'nın intiharı ile AKP iktidarının büyük desteğine sahip olan tarikat ve cemaat yurtlarının durumu gündeme geldi. AKP'liler ve Enes'in cemaatçi babası tarikat yurtlarını savunurken kamuoyu bu yurtların derhal kapatılmasını istiyor.




enes kara intihar tarikat tarikat yurtları cemaat cemaat ve tarikatlar cemaat yurdu helallik atsız