Engin Ardıç: Nagehan Saf Değiştirse Bize Ne, Kocası Düşünsün

TAKİP ET

Engin Ardıç, Nagehan Alçı'nın İBB Başkanı İmamoğlu'na Karadeniz ziyaretinde eşlik etmesine ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Ramazan Bayramı'nda Karadeniz turu yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Nagehan Alçı eşlik etmiş, Alçı ve İmamoğlu'nun fotoğrafı tepkileri beraberinde getirmişti.

Nagehan Alçı, Otobüs Fotoğrafı Nedeniyle İmamoğlu'nu Eleştirenleri Rejime Çalışmakla Suçladı


"Medya kafayı yedi.Bir bardak suda fırtına koparıyorlar ama ortada bardak bile yok.İmamoğlu Karadeniz'e gitmiş, yanına da bazı gazetecileri almış. Gezi sönük geçmiş.Eee, gider gider, ne varmış bunda?" diye soran Engin Ardıç, "Otobüste 'Tayyip Erdoğan'ın uçak sohbetleri misali' onlarla resim çektirirse ancak gülünç olduğuyla kalır. Nagehan Alçı bacımızın bu geziye katılması olmayan bardağın olmayan suyunda fırtına kopardı. CHP cenahında Kılıçdaroğlu'nu tutanlar İmamoğlu'na amansızca yüklendiler. Aday olmasından korkuyorlar" ifadelerini kullandı.

Ardıç yazısında "Bize ne bütün bunlardan? Nagehan saf değiştirse bize ne, kocası düşünsün. İsterse Fatih de düşünsün.İmamoğlu Twitter'de 50 bin takipçi kaybetmiş... Şimdiden böyle yaygara ederseniz, seçimi kaybettiği zaman ne yazacaksınız?" diye sordu.

engin ardıç nagehan alçı saf değiştirirse bize ne kocası düşünsün ekrem imamoğlu ibb istanbul büyükşehir belediyesi