'Enişte'den 14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismar: Tutuklandı

TAKİP ET

Balıkesir'de hafta sonları evinde kalan eşinin yeğeni A.Ç.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen O.A. hakkında tutuklama kararı verildi.

Lise öğrencisi A.Ç., Balıkesir'de yatılı öğrenim görüyordu. A.Ç.'nin telefonunda uygunsuz yazışmalar fark eden arkadaşlarının öğretmenlerine anlatması üzerine durum polise ihbar edildi. Bunun üzerine Çocuk İzlem Merkezi görevlileri A.Ç. ile görüştü. A.Ç., hafta sonları evinde kaldığı halası F.A.'nın eşi O.A. tarafından cinsel istismara uğradığını söyledi.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan O.A. gözaltına alındı ve mahkeme O.A. hakkında tutuklama kararı verdi. 

"Anne Babalar, Çocuklarını Kimseye Emanet Etmesin"

Kızının hafta sonları kardeşine gittiğini belirten baba İ.Ç. "Bakması için ona gönderiyorduk. Eniştesi tacizde bulunmuş. Olayı kız kardeşimden duydum. ‘Ağabey koş, bir şey oldu’ dedi. Okula gittik, detayları öğrendik. Bu durumun şu an ortaya çıkması iyi oldu. Yoksa daha ileriye gidecekti. Anne babalar, çocuklarını kimseye emanet etmesin" diye konuştu.

"Kurda Kuzu Emanet Etmişim, Ayıya Bal Ismarlamışım, İçimizde Karayılan Varmış"

Olayın ardından eşinden boşanma kararı aldığını belirten hala F.A. ise "Aslında çok dikkat etim. Bana 'kızım gibi seviyorum' diyordu. Ben de öyle sandım. Ben kurda kuzu teslim etmişim. Ayıya bal ısmarlamışım. İçimizde karayılan varmış. Ailelere şunu demek istiyorum. Kimse çocuğunu kimseye teslim etmesin. Kimse böyle bir şey yaşasın istemem" dedi.

enişte 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar tutuklandı