Enkazdan 65 Saat Sonra Çıkarılan Minik Elif'in Durumu Beklenilenden Daha İyi

TAKİP ET

İzmir depreminin enkazından 65 saat sonra çıkarılan minik Elif'e ilk müdahaleyi yapan paramedik, minik Elif'in beklenilenden daha iyi olduğunu ifade etti.

İzmir'deki depremden 65 saat sonra enkazdan çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'i hareketsiz bulan kurtarma ekipleri, küçük kızın bir göz hareketini görerek mucizeye tanıklık etti. 65. saate yaklaştıkları anda umutlarını yavaş yavaş kaybetmek üzere olduklarını ifade eden sağlık ekipleri, Elif'e sağ salim ulaşmalarıyla büyük sevinç yaşadı.

Elif'e ilk müdahaleyi yapan paramedik, küçük kızın beklediklerinden çok daha iyi bir durumda olduğunu ve tedbir amaçlı yoğun bakıma alındığını söyledi. Elif'i 08.05'te delikten çıkardıklarını ifade eden ekipler, ilk müdahaleyi deliğin başında yaptıklarını, travma tahtası ile boyunluk taktıklarını ve üstünü örterek sahra hastanesine aldıklarını aktardı.

Hastanede tüm tıbbi bakımları yapılan Elif bebeğin ambulans ekiplerince 08.12 itibarıyla Ege Üniversitesi'ne nakledildiği dile getirildiği ve sağlık durumunun beklenilenden daha iyi olduğu öğrenildi.

elif bebek minik elif enkazdan 65 saat sonra çıktı durumu iyi izmir depremi ege denizinde deprem göçükten 65 saat sonra kurtuldu mucize bebek türkiye elif preinçek izmir depremi