Enstitüye Torpille Giren AKP'li Mesai Saatinde Parti Toplantısına Gitti, AKP'li İsimler İsyana Geçti

TAKİP ET

Torpille Mersin'deki Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü'ne giren AKP eski teşkilat başkanı Kerim Dudu, mesai saatinde AKP ilçe binasında görüntülendi.

7 ay önce Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü'nde işe giren AKP eski teşkilat başkanı Kerim Dudu, torpiline güvenerek mesai saatlerinde görev yerini terk etti. Dudu, AKP torpiliyle girdiği yerdeki mesai saatlerine uymayarak AKP toplantılarına katıldı. 

AKP'li İsimden ''Bu Kişiyi Kimler Koruyor?'' Çıkışı

239 kişi arasında yapılan şüpheli kurayla işe giren Dudu, iddiaya göre işe gitmeden maaş alıyor. Dudu'nun yattığı yerden para kazanması bazı AKP'li isimleri bile rahatsız etti.  AKP'li Mahmut Dölek,  parti binası önünde olan Kerim Dudu'nun fotoğrafını paylaşarak, “Bu habere AKP'liler neden kayıtsız beyler? Duydum ki Kerim Dudu şef olup bankamatik memuru olmuş işe bile gitmiyormuş. AKP'yi basamak olarak kullanarak bir dünya garibanın hakkını yiyerek, Alata araştırmaya işe giren, 100 ton limonu olan, dönümlerce limon bahçesi olan, AKP'li Kerim Dudu, Alata araştırmada şef olmuş ve işe gitmeyip parti programlarına katılıp, bankamatik memuru olmuş.

Kerim Dudu Alata araştırmada terfi edip şef olduğu klimalı odada buz gibi oturduğu, hatta bazen işe gitmeyip parti programlarına gittiği, maaş günü geldiğinde o kadar yetim ve öksüzün hakkı olan hak etmediği parayı alıp yediğini öğrenmiş bulunmaktayız. Kerim Dudu’nun hatta kurum müdürünü de takmadığı saygısızca hakaret ettiği gelen bilgiler arasında.

Biri buna dur desin. O kadar garibanın hakkını yiyip işe giren ve işe gitmeyen Kerim Dudu’nun arkasında kimler var? İşe gitmeden maaş alan bu kişiyi kimler koruyor ve kimler arkasında duruyor. Bu haksızlığa kimler dur diyecek. İlgili kişilerden bir açıklama bekliyoruz'' dedi. 

AKP'li Bir İsim Daha: Yetkililerin Bu Haksızlığa Dur Demesini Bekliyoruz

Tepki gösteren isimlerden biri olan AKP'li Muzaffer Boran'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konuya tepki gösterdi. Boran, Kerim Dudu'nun olay ziyaretin fotoğrafının yer aldığı paylaşıma, “Eski AKP teşkilat başkanı şu anda işte çalışması lazım değil mi? Gariban vatandaşların hakkını yiyerek, Alata Araştırma da işe giren AKP eski teşkilat başkanı Kerim Dudu, bugün AKP Teşkilat Başkanı Adem Aldemir ile parti programında geziyor. Şimdi Kerim Dudu'nun aldığı maaş haram mı? Helal mi? Yetkililerin bu haksızlığa dur demesini bekliyoruz!” notunu düştü.

mersin alata bahçe kültürleri akp eski ilçe teşkilat kerim dudu tepki mesai saati