Epstein Davası Gündemdeyken Lütfü Savaş'ın Poz Verdiği Kız Çocuğunun Tişörtünde Yazanlar Dikkat Çekti

TAKİP ET

Epstein davası nedeniyle Türkiye'den depremzede çocukların kaçırılıp kaçırılmadığı sorusu gündemdeyken Lütfü Savaş'ın poz verdiği bir kız çocuğunun üzerindeki tişörtte yazanlar gündem oldu.

Tüm dünyayı sarsan Epstein davası akıllara Türkiye'den de depremzede çocukların kaçırılıp kaçırılmadığı sorusunu getirmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konuyla ilgili olarak "Depremzede bin 912 çocuktan bir tanesi bile kayıp değil" açıklamasını yapmıştı.

ABD'yi Karıştıran Dava: Jeffrey Epstein'in Cinsel İstismar, Pedofili ve Fuhuş Ağındaki İsimler İfşa Oldu

jeffrey Epstein'ın özel pilotu Nadya Marçinko ise sorgusunda aralarında Türkiye'de dahil olmak üzere bir çok ülkeden çocuk kaçırıldığını itiraf etmişti.

Çocuk İstismarcısı Epstein'ın, Türkiye'den de Çocuk Kaçırdığı Ortaya Çıktı

Tüm bu yaşanan olayların ardından vatandaşların yoğun tepkisine rağmen CHP tarafından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Lütfü Savaş'ın poz verdiği kız çocuğunun tişörtünde yazanlar dikkat çekti. CHP 27. dönem Hatay Milletvekili Suzan Şahin'in sosyal medya hesabı üzerinden Lütfü Savaş'ı tebrik ettiği fotoğrafta bulunan bir kız çocuğunun tişörtünün üzerinde yazan yazı dikkat çekti.

lütfü savaş hatay tişört kız çocuğu