Erdal Bakkal İkna Edildi: Leyla ile Mecnun Ekranlara Geri Dönmeye Hazırlanıyor

TAKİP ET

Leyla ile Mecnun dizsinin ekranlara geri dönmeye hazırlandığı konuşuluyor.

Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden çekimleri için geri sayım başladı. Dizide İskender Çınar karakterini oynayan Ahmet Mümtaz Taylan, konuk olduğu bir programda dizinin çok yakında setlere başlayacağını duyurdu.

‘Benim İstanbul’um’ programında “Leyla ile Mecnun çekiliyor mu gerçekten, söylenti olmaktan çıktı mı” sorusuna cevap veren Taylan, "Söylenti olmaktan çıktı artık. İki saat önce Onur Ünlü ile konuştuk. Çekime başlayacağımız tarihi söyledi bana" ifadelerini kullandı.

Yönetmen Onur Ünlü ve Burak Aksak ortaklığında oluşturulan bir senaryo ile çekilecek olan Leyla ile Mecnun dizisinin aynı kadro ile ekranlara dönecek olması hakkında konuşan Taylan, “Aynı ekip bir araya gelmeseydi yapılmaması gereken bir şeydi zaten. Geldiği için yapıyoruz. Yoksa bir tane bile eksiği kaldıracak durum değildir” dedi.

leyla ile mecnun ekranlara dönüyor yeniden sete çıkılıyor set başlıyor ahmet mümtaz taylan iskender çınar erdal bakkal bütün ekip ekip bir araya geliyor program açıklama burak aksak onur ünlü