Erdoğan: 2021'de Şahlanacağız

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi önce üçüncü dünya ülkeleriyle kıyasladı ardından da 2021'de şahlanacağını iddia etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasankeyf-2 Köprüsü'nün açılış törenine canlı bağlantıyla katıldı. Konuşmasında, Çin virüsüne karşı mücadele kapsamında Türkiye'de ağır aksak devam eden aşılama sürecine de değinen Erdoğan, Türkiye'yi adeta üçüncü dünya ile kıyaslayarak "Dünyada 100'e yakın ülkenin henüz ilk doz aşıya dahi ulaşamadığı bir atmosferde biz 20 milyon doz aşıyı vatandaşlarımıza uyguladık" dedi.

ŞAHLANIŞ YILI (!)

İhracatta, sanayi üretiminde her ay yeni rekorların (!) haberini aldığı iddia eden AKP'li Cumhurbaşkanı, "2021 senesini ülkemiz ve milletimiz için bir şahlanış yılına dönüştüreceğiz" diyerek düşündürdü. Erdoğan'ın konuşmasındaki ilgili bölüm şöyle:

"Cumhuriyet tarihimizde yapılan yatırımların katbekat fazlasını son 19 yıla sığdırmayı başardık. Bilhassa ulaştırma alanında Cumhuriyet tarihimizin rekorlarını kırdık. Artık yabancılar Türkiye'ye geldiklerinde bizim yollarımıza, köprülerimize, havalimanlarımıza gıptayla bakıyor. Sağlık hizmeti için artık bizim vatandaşımız yurt dışına gitmiyor. Her yıl yüzbinlerce yabancı, şifasını ülkemizdeki hastanelerde arıyor. 2002 yılında 83 tünel varken bugün sayı 435'e yükseldi. İhracatta, sanayi üretiminde her ay yeni rekorların haberini alıyoruz.

Türkiye'nin Koronavirüs salgınıyla mücadelesi hem Dünya Sağlık Örgütü hem de Batılı basın yayın organları tarafından örnek gösteriliyor. Dünyada 100'e yakın ülkenin henüz ilk doz aşıya dahi ulaşamadığı bir atmosferde biz 20 milyon doz aşıyı vatandaşlarımıza uyguladık.

2021 senesini ülkemiz ve milletimiz için bir şahlanış yılına dönüştüreceğiz. Tüm umutlarını Türkiye'nin tökezlemesine, ülkemizin kaosa ve krize sürüklenmesine bağlayan muhterislere fırsat vermeyeceğiz."

Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı AKP'li Cumhurbaşkanı Şahlanacağız Şahlanış yılı 2021 şahlanış koronavirüs çin virüsü pandemi salgın DSÖ Dünya Sağlık Örgütü aşılama korona aşı covid-19 kovid-19 Hasankeyf-2