Erdoğan: 2023'te Milletimizden Kendi Adımıza Son Defa Destek İstiyoruz

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'da "2023'te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçle Türkiye Yüzyılı'nın inşasına başlayıp, bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da Cumhuriyet Meydanı'nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

2023'te son defa aday olacağını söyleyen Erdoğan şunları söyledi:

"Türkiye Yüzyılı ile yeni ve daha büyük atılımın müjdesini sizlerle paylaşıyoruz. 2023'te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçle Türkiye Yüzyılı'nın inşasına başlayıp, bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu kardeşiniz 50 yıldır siyasetin içinde, 50 yıldır sadece halkıyla yürüdü, yattı, kalktı. Buralara böyle geldik. Biz milletimize karşı daima hasbi olduk. Hep milletimizin diliyle konuştuk. Milletimizin öfkesiyle öfkelendik. Öyle ithal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda. Siz varsanız yeter." ifadelerini kullandı.

erdoğan 2023 2023 seçimleri