Erdoğan '36 Ay'ı Beğenmedi, Kürsüde Müteahhit Azarladı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri projesinin temel atma töreninde müteahhidi azarladı.

Haber Global'in aktardığına göre Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Temel Atma Töreni'nde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmanın ardından müteahhidi yanına çağırarak projenin ne kadar sürede sonuçlandırılacağını sordu.

"Burayı ne kadar zamanda bitireceksin?" sorusuna "36 ay" cevabını alan Erdoğan, bundan memnun olmayarak "Sen nasıl Fatih torunusun!" siteminde bulundu.

Müteahhidi kürsüde azarlayan Erdoğan, "Ne yapıyorsun sen? Hamza bey, 36 aydan başladı, 30’a indi. Ne diyor bu? Bu müteahhidi değiştirelim biz" dedi.

"Olmaz, olmaz… Sen Kanuni Sultan Süleyman’ı duydun mu? Tanıdın mı? Süleymaniye’yi ne kadar zamanda bitirdi? Mimar Hamza bey, Süleymaniye’yi ne kadar zamanda bitirdi? Bir yılın altına düşürdü mü?" diye soran Erdoğan, "Bak… Olmaz… Tamam da şimdi 24 saat anlayışıyla çalışacaksınız ve burayı bir defa kesinlikle önümüzdeki bu günlerde burayı bitirmeniz lazım. İcabında vardiya sistemlerini değiştireceksin. Buna da kimse rahatsız olmaz, sen merak etme. Gece gündüz, full time çalışacaksınız. Tamam mı?" diye konuştu.

recep Tayyip Erdoğan 36 ay beğenmedi kürsüde müteahhit azarladı darülaceze sosyal hizmet şehri projesi temel atma töreni