Erdoğan'a Oy Vermemek İçin 66 Sebep: 44-Enjoy, I'm Vaccinated

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermemek için sebepleri sizin için derliyoruz.

Hala Cumhurbaşkanlığı görevini yürüten AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yılı aşkın iktidarında birçok skandal yaşandı. 

Şüphesiz bu skandalların her biri başlı başına AKP Genel Başkanı Erdoğan'a oy vermeme sebebi. 

TamgaTürk, 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlere 66 gün kala seçim süreci boyunca her gün AKP Genel Başkanı Erdoğan'a neden oy verilmemesi gerektiğine ilişkin bir seri başlatıyor.

Erdoğan'a Oy Vermemek İçin 66 Sebep: 1-Türk İsmini Kaldırması

Erdoğan'a Oy Vermemek İçin 66 Sebep: 43-Aleviler

Çin Virüsü salgınının AKP istibdadı dönemine denk gelmesi Türkiye Cumhuriyeti için bir felakete dönüştü. Anlamsız yasaklar ve cezalar, ölüm sayılarının gizlendiği iddiaları bugün dahi tartışma konusu. 

Bütün bunlarla beraber bir olay daha yaşandı ki AKP istibdadı Türk milletinin haysiyetiyle apaçık bir şekilde oynadı.

Çin Virüsü aşısının bulunmasından sonra başlatılan aşı kampanyası da AKP istibdadının politikaları nedeniyle tartışma konusu oldu. 

AKP'li Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Tüm turizm çalışanları, otellerde restoranlarda çalışanlar, şoförler, havaalanlarında çalışanlar, tur rehberleri de dahil turistin görebileceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağız" demiş tepki toplamıştı. 

Go Türkiye hesabından yayımlanan ve turistleri ülkeye çekebilmek için üzerinde İngilizce "Eğlenmene bak, ben aşılıyım" yazan maske takan görevlilerin olduğu reklam filmi tepki çekti.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan ve tanıtım amacıyla kullanılan "Go Türkiye" adlı Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Temizlenmiş tatil köyleri ve aşılanmış personel! Biz buna Turizm için Çifte Güvenlik diyoruz! Gelin ve #TurkishRiviera'nın tadını gönül rahatlığıyla çıkarın" ifadeleriyle yayınlanan videoda, turistleri karşılayan otel görevlilerinin maskelerinde "Enjoy, I'm vaccinated (Keyfini çıkar, aşılıyım)" yazdığı görüldü.

Turist çekebilmek için Türk milletine dile getirmekten ar ettiğimiz bir muamelenin yapılması büyük tepki çekti. 

Tepkiler üzerine video kaldırıldı. Sosyal medyada AKP'li Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un istifa etmesi için çağrı yapıldı ancak AKP istibdadının mensupları her rezalette olduğu gibi bu rezalette de kulaklarını tepkilere tıkadı. 

Ancak Türk milleti gördüğü bu muameleyi unutmadı. 

Serimiz devam edecek... 

erdoğan erdoğana oy vermemek için sebepler erdoğana neden oy vermemeliyim erdoğana oy verme sebebi erdoğana oy verilir mi enjoy enjoy im vaccinated çin virüsü covid Covid-19