Erdoğan'a Oy Vermemek İçin 66 Sebep: 54-Süleyman Şah Türbesi'nin Taşınması

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermemek için sebepleri sizin için derliyoruz.

Hala Cumhurbaşkanlığı görevini yürüten AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yılı aşkın iktidarında birçok skandal yaşandı. 

Şüphesiz bu skandalların her biri başlı başına AKP Genel Başkanı Erdoğan'a oy vermeme sebebi. 

TamgaTürk, 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlere 66 gün kala seçim süreci boyunca her gün AKP Genel Başkanı Erdoğan'a neden oy verilmemesi gerektiğine ilişkin bir seri başlattı.

Erdoğan'a Oy Vermemek İçin 66 Sebep: 1-Türk İsmini Kaldırması

Erdoğan'a Oy Vermemek İçin 66 Sebep: 48-Türk Askerlerinin Başına Çuval Geçirilmesi

20 Mart 2014 yılında Karakozak köyü ve uluslararası anlaşmalar gereği Türk toprağı kabul edilen Süleyman Şah türbesinin bulunduğu bölge şeriatçı terör örgütü IŞİD'in kontrolüne geçti. YouTube üzerinden bildiri yayımlayan şeriatçı terör örgütü IŞİD, "Süleyman Şah Türbesi üç gün içinde boşaltılmaz, Türk bayrağı indirilmezse türbeyi yerle bir edeceğiz" diye tehdit etti.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise “Böyle bir yanlışlık olacak olursa gereği neyse yapacağız. Bu topraklar bizim toprağımızdır. Bu topraklarda yapılacak bir saldırı aynen Türkiye’ye yapılmış bir saldırıdır.”  sözleriyle esti gürledi. 

Tarih 22 Şubat 2015'i gösterdiğinde ise TSK, Şah Fırat isimli bir askeri operasyonla türbede bulunan 40 askeri ülkeye getirmek için Suriye’ye girdi. Türbe, patlayıcılarla havaya uçuruldu. Emanetler sınıra 200 metre uzaklıktaki bölgeye taşındı. Kaza sonucu bir askerimiz şehit oldu.

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen türbe, vatan toprağı sayılan yere geri götürülmedi. Hatta AKP istibdadı uzun yıllardır türbenin esamesini bile okumadı. 

Böylelikle AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın baştaki sert çıkışı yine bir işe yaramadı ve vatan toprağı terk edildi. 

erdoğan erdoğana oy verme sebebi erdoğana oy vermemek için sebepler süleyman şah türbesi süleyman şah süleyman şah türbesi nerede