Erdoğan'a Oy Vermemek İçin 66 Sebep: 63-Kaçak Göçmenler

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermemek için sebepleri sizin için derliyoruz.

Hala Cumhurbaşkanlığı görevini yürüten AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yılı aşkın iktidarında birçok skandal yaşandı. 

Şüphesiz bu skandalların her biri başlı başına AKP Genel Başkanı Erdoğan'a oy vermeme sebebi. 

TamgaTürk, 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlere 66 gün kala seçim süreci boyunca her gün AKP Genel Başkanı Erdoğan'a neden oy verilmemesi gerektiğine ilişkin bir seri başlattı.

Erdoğan'a Oy Vermemek İçin 66 Sebep: 1-Türk İsmini Kaldırması

Erdoğan'a Oy Vermemek İçin 66 Sebep: 62-AKP'lilerin Polislere Muamelesi

AKP istibdadı döneminde Türkiye adeta bir göçmen deposu haline geldi. Başta Suriye olmak üzere dünyanın her yerinden milyonlarca göçmen çoğunlukla da kaçak olarak Türkiye'ye girdi.

Kaçaklar gettolaşıp Türklerin işlerini, evlerini aslında kısacası hayatlarını ellerinden almaya başladılar. 

AKP istibdadı ise gelen tepkilere kulaklarını tıkadı. Üstelik, kaçakların Türkiye'de kalmaya devam edeceğini söylediler.

Kaçak Göçmen Sapık Durakta Bekleyen Kadının Arkasında Mastürbasyon Yaptı

Kaçak Pakilerin Tacizleri Devam Ediyor: Kendi Halinde Oturan Kadına El Hareketi Çekti

AKP Genel Başkanı Erdoğan ise muhalefetin kaçakları göndereceğini söylemesine karşın şu ifadeleri kullanıyordu:

"Gariplere kapımızı açık tutmayı sürdüreceğiz. Dün Irak'tan Suriye'den Afganistan'dan gelmişlerdi. Bugün Ukrayna'dan geliyorlar. Yarın nereden geleceklerini bilemeyiz. Ama bu ülke daima mazlumların sığınağı olmaya devam edecektir. Bundan hiç endişeniz olmasın

Ana muhalefetin başındaki ve yanındakiler 'Biz seçimi kazandığımızda mültecileri ülkelerine göndereceğiz' diyorlar. Biz göndermeyeceğiz. Biz ev sahipliğine devam edeceğiz. Ensarın ne olduğunu biliyoruz. Bundan tedirgin değiliz. Sevgili milletimize sesleniyorum. Sıkıntılarınız olabilir, zaman zaman yük de olabilirler. Ama unutmayın bunun ecri çok büyüktür. Biz her zaman düşmüşün yanında olduk. Bunlar kendilerini öldürmeye gelen katillerden kaçıyorlar ve bize geliyorlar. Biz gönlümüzü açacağız. Kendi insanımız içinde de hiç kimseyi mahzun, kalbi kırık bırakmayacağız."

Kaçak Göçmenler Atatürk Büstünü Tokatladı

Uyuşturucu Etkisindeki Kaçak Göçmen, Çöpü Deniz Zannedip İçine Atladı

Kaçak gelse bile AKP istibdadı tarafından bir süre sonra vatandaşlık verilen göçmenler ise AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerini belirtiyor. Öte yandan Türkiye'de kötü şartlarda yaşayan bazı göçmenler de suistimal ediliyor; bilhassa kadın göçmenler 2., 3. eş olarak "satılıyor" ancak AKP istibdadı diğer her konuda olduğu gibi bu konuda da bir önlem almıyor.

Sığınmacılar Gettolaşıyor: Yabancı Uyruklular Birbirlerine Sopa ve Bıçaklarla Saldırdı

Ülkeleri adeta sığınmacılar tarafından işgal edilen Türkler ise hayatlarını endişeyle geçiriyor.

İnsan Kaçakçılığı Yaptığı Videoları Paylaşan Suriyeli, Erdoğan'ın Mitingine Katıldı

Bu başlıkta çok fazla olay aktarmak mümkün, şu anda bile Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde kaçaklardan kaynaklanan birçok sorun yaşanıyor. Çoğunlukla bu sorunların failleri ceza almıyor. 

İstiklal Kahramanı Mustafa Necati'nin Adını Taşıyan Okul Yıkıldı: Yerine Sığınmacılar İçin Okul Yapılacak

Bu kez sebebin içeriğini her gün eve, işe, okula giderken "Acaba kimliği bile olmayan bir kaçaktan zarar görecek miyim?" endişesini taşıyan okurumuza bırakıyoruz. 

16 Yaşındaki Ayşegül'ü Katleden Afgan'a Ağırlaştırılmış Müebbet ve 30 Yıl Hapis

Kaçaklar tarafından katledilen Ayşegül Aydın'dan Necati Bağcı'ya tüm vatandaşlarımızı saygıyla anıyor; Türk vatanının bu "hayasızca akın"dan bir an evvel kurtulmasını diliyoruz.

Serimiz devam edecek...

erdoğan recep Tayyip Erdoğan erdoğana oy vermemek için sebepler erdoğana oy verme sebepleri kaçak göçmenler kaçak göç göçmenler Suriyeliler Afganlar Afgan suriyeli Suriyeli