Erdoğan'a Oy Vermemek İçin 66 Sebep: 66-Recep Tayyip Erdoğan

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermemek için sebepleri sizin için derledik.

Hala Cumhurbaşkanlığı görevini yürüten AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yılı aşkın iktidarında birçok skandal yaşandı. 

Şüphesiz bu skandalların her biri başlı başına AKP Genel Başkanı Erdoğan'a oy vermeme sebebiydi.

TamgaTürk, 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlere 66 gün kala seçim süreci boyunca her gün AKP Genel Başkanı Erdoğan'a neden oy verilmemesi gerektiğine ilişkin bir seri başlattı.

Erdoğan'a Oy Vermemek İçin 66 Sebep: 1-Türk İsmini Kaldırması

Erdoğan'a Oy Vermemek İçin 66 Sebep: 65-Süleyman Soylu

Bugün 13 Mayıs ve serimizin sonuna geldik. Artık yarın Türk milleti kararını verecek ya 21 yıllık istibdat devam edecek ya da müstebit bir idarenin de seçimle değişebileceği görülecek ve Türk milleti 100 yıl önce olduğu gibi yine zulüm altındaki milletlere örnek olacak. 

Bugünkü sebebimiz, bu seriyi başlatmamızın bizzat kendisi olan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan. Hakkında uzun uzun bir şeyler anlatmak, 21 yıllık iktidarını özetlemek  mümkün. Fakat diğer sebeplerde söylediğimiz gibi; her şey Türk milletinin gözü önünde oldu.

Özgürlükçü vaatlerle gelen Erdoğan her türlü yasaklamanın ve baskının adı oldu. Fetullahçılar, Kürtçüler hiç ulaşmadıkları güce Erdoğan'ın idaresi döneminde ulaştı. Erdoğan çıkarları gereği iş birliği yaptığı gruplarla çıkarları ters düşünce çatışmaktan da çekinmedi. Bu çatışmalar Türk milletine çok zaman kaybettirdi. Güvenlikçi politikalara yönelen Erdoğan bu politikaları sözde bir milliyetçilikle soslayarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu unsuru olan Türk milliyetçiliğinin içinin boşaltılmasına sebep oldu. 

Erdoğan iktidarı döneminde Andımız kaldırıldı, Türklüğe yönelik saldırılar arttı, Türkiye Cumhuriyeti'nin adının değişmesi bile tartışıldı. Sadece Türk milliyetçiliği açısından değil; işçi hakları, kadın hakları, hayvan hakları da bu dönemde gasp edildi. 

Erdoğan döneminde kadınlar sokağa çıkmaya korkar hale geldi. Kadın cinayetleri artarken AKP istibdadı mensupları kadınları sürekli aşağıladı. İstanbul Sözleşmesi de Erdoğan tarafından iptal edildi. 

İşçilerin durumunu nasıl anlatacağımızı biz de bilmiyoruz. Türk milleti derin bir yoksulluğun pençesinde, işçiler emeklerinin karşılığını alamıyor. Verilen zamlar AKP istibdadı tarafından "sadaka" gibi görülüyor; zamlar ise Erdoğan'ın kötü ekonomi politikaları nedeniyle yükselen enflasyon karşısında eriyip gidiyor. 

Daha birçok şey saymak mümkün ve bunların hepsinin sebebi bizzat kendisinin de "Fırat'ın kıyısındaki koyundan ben sorumluyum" diyerek belirttiği gibi Recep Tayyip Erdoğan. 

Serimiz burada sona eriyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Türk milletine en faydalı olan sonucun alınmasını diliyor; sonuç ne olursa olsun Türk milliyetçilerinin mücadeleye devam edeceğini bildiriyoruz. 

TamgaTürk

erdoğan erdoğana oy verme sebepleri erdoğana oy verilir mi recep Tayyip Erdoğan işçi hakları erdoğan iktidarı erdoğan istibdadı