Erdoğan: Ailelerin Tercihine Göre Okul Öncesi ve 1. Sınıflardan Başlayarak Eğitim Öğretime Başlıyoruz

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AKP Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Çin virüsü salgını devam ederken alınan ilave tedbirlere ve okulların açılma durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Çin virüsüne yönelik ilave tedbirlere ve okulların açılmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

"Şeffaf" bir şekilde sürecin yönetildiğini belirten Erdoğan, tedbirlere uyulmadıkça virüsün bulaşmasının kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Virüse karşı mücadelede ise kafa ve restoranlarda, kurallara uygunluk bakımdan sıkı denetimler yapacağını ifade etti. Ayrıca "Toplu taşımalarda ayakta yolcu alınmasına izin verilmeyecektir. Maske kullanımı başta olmak üzere kurallara uymayanlara kesilen cezalar muhakkak alınacaktır" açıklamasında bundu.

AKP Lideri eğitime dair, "Eğitim öğretime, salgın şartlarını dikkate alarak yüz yüze ve uzaktan eğitimi birlikte gerçekleştireceğimiz bir sistemle devam edeceğiz."Ailelerin tercihine göre okul öncesi ve ilkokul birinci sınıflardan başlayarak okullarımızı eğitim öğretime açıyoruz" dedi.

erdoğan okul eğitim 1. sınıf çin virüsü cumhurbaşkanı