Erdoğan Akşener'i Hedef Aldı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldı.

Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'nde açıklamalarda bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, gençlerin imkanlarını iktidarları sürecinde iyileştirdiklerini ileri sürerek "Yurt kapasitelerinden, burs ve kredideki fevkalade artışı, gençlik merkezlerini biz istifadeye sunduk. Bizim gençliğimizin şartları, imkanları ve ihtiyaçlarıyla bugünkü gençlerinkinin farklı olduğunu biliyoruz. Göreve geldiğimizde harç sıkıntısı var mıydı vardı, harçları kim kaldırdı? Burs 45 liracık" dedi.

"Bay Kemal'in olduğu yerde inkardan başka bir şey bulamazsınız. İP'in olduğu yerde inkardan başka bir şey bulamazsınız" diyen Erdoğan, "Bu muhalefet inkarcıdır. Onun için 2023'e çok iyi hazırlanmamız lazım. Bunlar ülkenin başına kara bulut gibi çökmek için fırsat kolluyor. Hırsından, kibrinden, nobranlığından Allah ülkemizi muhafaza eylesin. Gençlerimizden böyle bir duruma izin vermemelerini istiyorum" diye konuştu.

'Yavşaklar' Diyecek Kadar İleri Giden Bir Kadın: Bunların Suyu Kaynadı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında söylediği "Her dükkanın içinde A Haber'inize provokasyon yaptırabilirsiniz, her dükkanın kapısında porno sitesi gezenlere yavşak yavşak konuşanlara provokasyon yaptırabilirsiniz. Biz gezmeye, milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz" sözlerine cevap veren Erodğan, "Ben sizlerden özür dileyerek bir şey söyleyeceğim. Şu İYİ Parti'nin başındaki kadın bu kadın nasıl küfrediyor, beni bağışlayın, söylemek istemezdim ama parlamento çatısı altında 'yavşaklar' diyecek kadar ileri giden bir kadın. Bunda ne edep ne adap var. Ne olacak? Başkanı bu şekilde küfrederse onun milletvekili farklı olur mu? Sen bir kadınsın ya, bir kadın nasıl olur da bu şekilde küfreder? Bunların suyu kaynadı" ifadelerini kullandı.

Erdoğan Akşener'i Hedef Aldı Yavşaklar Diyecek Kadar İleri Giden Bir Kadın Bunların Suyu Kaynadı