Erdoğan: Avrupa'da, ABD'de Raflar Boş, Bizde Bolluk Var

TAKİP ET

Türk lirası hızla değer kaybeder, ürünlere sürekli zam gelirken AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkiye'de bolluk olduğunu ifade etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi Açılış Töreni’nde konuştu. Muhalefete çatan Erdoğan, Avrupa'da, ABD'de rafların boş olduğunu Türkiye'de ise bolluk olduğunu belirtti. Ancak Erdoğan konuşmasının devamında bedel ödemekten, saldırıların maliyeti olduğundan bahsederek konuşması bitmeden kendisiyle çelişti.

"Bizde Bolluk Bereket Devam Ediyor"

"Ana muhalefet bir şeyi unutuyorlar: Biz Cumhur İttifakı olarak emin adımlarla yarınlara ilerliyoruz. Şu anda Avrupa’ya bakalım İngiltere’de raflar boş. Avrupa’da boş, ABD’de boş. Elhamdüllilah biz de bolluk bereket yoluna devam ediyor. Fakat nankörlere ne anlatırsan anlat, anlamazlar. Gözleri var görmez, kulakları var duymaz. Dili var, hakkı söylemez. Onun için biz Cumhur İttifakı olarak yolumuza devam ediyoruz. Ülke olarak milli mücadeleden sonra en kritik atılıma ulaşmamıza çok az kaldı.

Hep söylediğim gibi yine başaramayacaklar. Bu süreçte hep birlikte bedelde ödüyoruz, sıkıntılar da çekiyoruz. Her saldırıyı savuşturmanın ülkemize bir maliyeti var. Biz milletimizle bu yola bedel ödemeyi göze alarak çıktık.

Az kaldı, biraz daha yol aldığımız da bizi bekleyen aydınlık geleceğe varacağız.”