Erdoğan Bayraktar: Beni Haksız Yere Attı Ancak Reis'ten Ayrılmadım

TAKİP ET

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar, Erdoğan'ın kendisine haksızlık yaptığına inandığını söyledi.

17-25 Aralık 2013 yolsuzluk soruşturmaları sırasında istifa eden eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kendisini haksız yere görevden uzaklaştırdığına inandığını belirten Bayraktar, buna rağmen partisinden ve "Reis"inden ayrılmadığını açıkladı.

Erdoğan Bayraktar söz konusu Twitter paylaşımında "Sn. R.T.ERDOĞAN 14 yaşından itibaren yoğun ve izzetli bir çalışma ile ve seçilerek Başkan olmuştur. Beni haksız yere attığına inanıyorum. Ancak partimden ve Reis'ten ayrılmadım. Evime geldim, işime bakıyorum. Millet yapılan hizmet ve yatırımları tartarak Başkanımızı tekrar seçecektir" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım üzerine gazeteci Ebru Eğinlioğlu'nun "Beyefendi haksızlığa uğramış olabilirsiniz, paylaşımlarınız da çok düzeyli vs peki bir vatandaş ve gazeteci olarak merak ediyorum, Cumhurbaşkanın harcamaları hakkında ne düşünüyorsunuz?Milletin vergileri ile saraylar, uçaklar, helikopterler, masraflar, koruma orduları?" şeklindeki sorusuna yanıt veren Bayraktar, "Gönderilen cevaplara ve eleştirilere saygı duyuyorum, ihtiyacımız var" dedi.

Bayraktar geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmalarına ilişkin "Dosyam var, dosyada ne varsa kabul ediyorum, benim suçum. Telefondaki konuşmalar bana aittir, tapeler bana aittir, renkli çekilen kameralar, teknik takiptekilerin hepsi bana aittir" demiş ve Bayraktar'ın itirafı büyük yankı uyandırmıştı.

erdoğan bayraktar beni haksız yere attı ancak reis ayrılmadım reisten çevre ve şehircilik bakanlığı 17-25 aralık yolsuzluk soruşturması