Erdoğan: Ben Biliyorum, Sizler Ne Soğana Ne Patatese Liderinizi Kurban Etmezsiniz

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine yönelik Giresun'da düzenlediği mitingde, konuştu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs Genel Seçimine yönelik Giresun'da miting düzenledi. Erdoğan burada, "Giresun dün Pontus çetelerine toprağı dar etmişti. İnanıyorum ki Giresun bugün de Kandil'in şakşakçılarına, FETÖ'nün haşhaşilerine vatan topraklarını dar edecek" ifadelerini kullandı. Yurttaşlardan oy isteyen Erdoğan, "Ben biliyorum, sizler ne soğana ne patatese liderinizi kurban etmezsiniz" şeklinde konuştu.

Giresunlu seçmene seslenen AKP'li Cumhurbaşkanı, "Giresun dün Pontus çetelerine toprağı dar etmişti. İnanıyorum ki Giresun bugün de Kandil'in şakşakçılarına, FETÖ'nün haşhaşilerine vatan topraklarını dar edecek" dedi.

Erdoğan konuşmasında ayrıca, fiyatı 30 TL'ye kadar yükselen ve tartışma konusu olan soğan üzerinden de seçmene seslendi. "Ben biliyorum, sizler ne soğana ne patatese liderinizi kurban etmezsiniz"  şeklinde konuşan Erdoğan, "Giresun bizimle olduğu müddetçe her engeli aşarız. Bunun için 14 Mayıs çok önemli. Sadece sizin oy kullanmanız önemli değil, arkadaşınızı komşunuzu sandığa götürerek bize oy kullanmasını sağlamanız lazım" diyerek vatandaştan oy istedi. 

recep Tayyip Erdoğan erdoğan soğan patates giresun seçim miting cumhurbaşkanı