Erdoğan: Biz Geldiğimizde Ambulans Var mıydı?

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kendi iktidarı öncesinde Türkiye'de doğru dürüst ambulans olmadığını iddia etti..

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan AKP Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı açıklamada Türk lirasında yaşanan korkunç değer kayıplarına ve enflasyondaki tarihi artışa ilişkin "Döviz kurundaki, faizlerdeki, enflasyondaki dalgalanmalar yaşadığımız geçiş sürecinin bedelleridir" dedi.

Yap işlet devret projelerini öven Erdoğan, "Devletin kasasından bir kuruş çıkmıyor. Belli bir ücretle köprü-otobandan geçen vatandaş ödüyor, açık varsa devlet yüklenici firmaya ödüyor. Biz süratle bu yatırımları yaparak ülkemizi ayağa kaldırdık. Bunu sadece otobanlarda yapmadık. Hastanelerde de yaptık. Şehir hastanelerimizle aynı anlayışla yaptık. Şimdi onların üzerine gelmeye başladılar. Boşuna uğraşmayın" diye konuştu.

"Biz Geldiğimizde Ambulans Var mıydı?"

"Televizyonda paletli ambulanslarla hasta taşımasını izledik" diyen Erdoğan, "Biz geldiğimizde ambulans var mıydı? Doğru dürüst ambulans yoktu" iddiasını öne sürdü.

Ülke gündemini artık muhalefetin belirlediğini kabullenen Erdoğan, "Şayet ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetleri geçmişle kıyaslayarak anlatmazsak gündemi muhalefetin yalanı esir alıyor. Yaşı 30-35'in altındaki gençlerimiz eski Türkiye'yi bilmedikleri için bugün sahip oldukları imkanların değerlerini kavrayamayabilir. Muhalefet eser ve hizmet merkezli tartışmalardan kaçıyor" ifadelerini kullandı.

akpli cumhurbaşkanı erdoğan ambulans biz geldiğimizde var mıydı