Erdoğan: Biz Kaderi Türkiye İle Özdeşleşmiş Bir Partiyiz

TAKİP ET

Samsun İl Kongresinde konuşan Erdoğan, açıklamalarda bulundu.

Partisinin Samsun Olağan İl Kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye'yi vesayetle esir alamadılar. Türkiye'yi terörle dize getiremediler, darbe ile yıkamadılar, tehditle, kuşatmayla, ambargo ile prangaya çekemediler. Türkiye'yi ekonomiyle de alt edemeyecekler” dedi.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen AKP Samsun 7. Olağan İl Kongresi'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP 7. Olağan Kongresi'nin kritik bir dönüm noktası teşkil edeceğini belirterek, “Samsun'dan bu önemli kavşakta çok daha fazla destek bekliyorum” diye konuştu.

AKP'nin kaderi ile Türkiye'nin kaderinin eş zamanlı olduğunu iddia eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz kaderi Türkiye'nin kaderiyle, Türk milletinin kaderiyle bütünleşmiş bir partiyiz. Türkiye varsa biz varız, Türkiye güçlüyse biz güçlüyüz. İşte bunun için her fırsatta AK Parti milletin partisidir diyoruz. Her kim bu gerçeği unutur, AK Parti'yi şahsi hesaplarının, hedeflerinin aracı haline dönüştürmeye çalışırsa karşısında milletimizle birlikte bizi de bulur. Türkiye tarihinde kuruluşunun üzerinden 19 yıl geçmesine rağmen sürekli kendini yenileyerek geliştirerek, enerjisini tazeleyerek iktidarını devam ettiren başka parti yoktur. Hangi seviyede olursa olsun, partimize hizmet etmiş ve davamıza bağlılığını koruyan kimseyi dışarıda bırakmadan, yeni isimler ve heyecanlarla AK Parti'yi güçlendirmeyi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Erdoğan akp ak parti samsun il kongresi