Erdoğan Bu Kez Farklı Konuştu: Bir İhtimal Pistleri Kaldırmayacağız, Pistler Belki de Kalacak

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na ilişkin bu kez farklı konuştu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nın yok edilmekte olan pistlerine ilişkin farklı bir açıklama yaptı.

Kısa bir süre önce Atatürk Havalimanı'nın pistlerinin iş makineleri tarafından yok edilmeye başlandığına ilişkin görüntüler yayımlanmıştı.

İYİ Partili Ali Kıdık: Atatürk Havalimanı'nın Yıkılması Talimatı İmamoğlu'nun '2023'ten Sonra Açacağız' Sözlerinden Sonra Verildi


Bunun ardından havalimanının yıkımının resmi yazı henüz gelmeden başladığı ortaya çıkmıştı.

Atatürk Havalimanı'ndaki Yıkım Resmi Yazı Olmadan, Tarihinden Önce Başladı


19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gençlerle bir araya gelen Erdoğan ilginç bir açıklama yaparak "Millet Bahçesi herkesi çok mutlu edecek. Hafta sonlarını geçirebilecek aileler olacak. O bölge Millet Bahçesi noktasında fakir. Ağacı ve yeşili ile çok güzel bir nokta olacak. Şehir hastanesi ve yeşili ile o bölgede güzel bir proje hayata geçecek. Pistlerin dışındaki yeşil alanları zenginleştireceğiz. Bir ihtimal pistleri kaldırmayacağız, pistler belki de kalacak. Ama pistler dışındaki yeşil alanları biz çok daha farklı yeşil alan haline getirmek için zenginleştireceğiz. Proje üzerindeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ve 29 Mayıs kutlamasını bu yıl orada yapacağız" ifadelerini kullandı. 

AKP'nin Yok Etmek İstediği Atatürk Havalimanı'nın Pistlerinin Maliyeti Ne Kadar?

erdoğan bu kez farklı konuştu bir ihtimal pistleri kaldırmayacağız pistler belki de kalacak