Erdoğan Cami Açılışını Seçim Mitingine Çevirdi

TAKİP ET

Birkaç gün önce 'Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız' diyen AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii açılışında konuştu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak’taki cami açılışını seçim propagandasına çevirdi. Erdoğan, açılış için toplananlarla karşılıklı mitinglerinde artık klasikleşmiş, “durmak yok, yola devam” sloganını tekrarladı.

Birkaç gün önce “Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız” diyen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’ta Uzun Mehmet Camii açılışında konuştu. Duyurduğu müjdeyi burada açıklamayan Erdoğan,  "Ben Zonguldaklı'ya, Devreli'ye inanıyorum. Karadeniz Ereğlisi'nde de benzer bir müjde olabilir. Bugün Zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Yeni bir eser kazandıran tüm hayırseverlerimize Allah kendilerinden razı olsun diliyorum" diyerek diğer açılışları işaret etti.

Erdoğan, "Camiler kışlamız" şiirini okudu ve cami açılışında seçim propagandası yapmayı tercih etti. Zonguldaklılara hitaben “2023’e hazır mıyız?” diye soran AKP'li Cumhurbaşkanı, açılış için toplananları "Durmak yok" dedikten sonra "Yola devam" diye bağırttı.

recep tayyip erdoğan müjde cami miting zonguldak seçim propagandası