Erdoğan Charlie Hebdo'ya: Bu Namussuzlar Hakkında Bir Şey Dememe Gerek Yok

TAKİP ET

Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müstehcen karikatürünü yayınlayan Charlie Hebdo dergisi hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmada Fransız Charlie Hebdo dergisinin kendisini hedef alan müstehcen karikatürü hakkında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "Fransa'da peygamber efendimizle ilgili çıkan çirkin ve ahlak yoksunu karikatürleri yayınlayan derginin şimdi de şahsımı hedef aldığını duydum. Bu tür ahlaksız yayınlara ne yaptığı görmek amacıyla da olsa itibar etmeyi zul kabul ettiğim için karikatüre bakmadım. Ben neyim ki? Benim sevgili peygamberime hakaret eden bu namussuzlarla ilgili benim herhangi bir şey söylememe gerek yok zaten" ifadelerini kullandı.

 

recep tayyip erdoğan charlie hebdo namussuz dedi fransa fransız karikatür dergisi tbmm akp grup toplantısı erdoğan son dakika charlie hebdo dergisine namussuz dedi tbmm açıklama peygamber efendimize hakaret etmiş de