Erdoğan CHP'yi Hedef Aldı: Bu Millet Kimin Kim Olduğunu Gayet İyi Biliyor

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında muhalefeti hedef aldı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Gavalimanı'nın ikinci pisti açılışına katıldı. Manisa'da şehit cenazesine katılan kişiler tarafından tepki gören Özel ile ilgili konuşan Erdoğan şu ifadeleri kullandı: 

“Bir tanesi Manisa’da gitmiş orada güya gövde gösterisi yapacak. Ne oldu? Artık bu millet kimin kim olduğunu gayet iyi biliyor. Öyle herkese yol geçen hanı demiyor” 

2 günde 12 şehit vermemizle ilgili yaptığı açıklamalarda terörle mücadeleye değinen Erdoğan terörle yürüyenlere meydanı bırakmayacaklarını şu sözlerle ifade etti: 

“Terörle ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. 85 milyonun kardeşliğine kast edilmesine, aramıza nifak sokulmasına kesinlikle izin vermeyiz”

“Son 21 yılda her şeyi denediniz. Her yola başvurdunuz fakat bizim kutlu yolculuğumuza set çekemediniz. Terörle yürüyenlere meydanı asla bırakmayız. Son 21 yılda defalarca hüsrana uğradınız. Bir kez daha rezil ve zelil olmaktan kurtulamayacaksınız. Kim olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Terörle yol yürüyenlere, terör örgütlerini maşa olarak kullananlara, iradesini Kandil’deki alçaklara teslim edenlere meydanı asla bırakmayacağız.“

"Terörle yol yürüyenlere, terör örgütlerini maşa olarak kullananlara, iradesini Kandil’deki alçaklara teslim edenlere, 3-5 oy alacağız diye bölücü hainlere kapıkulu olanlara meydanı asla bırakmayacağız. Teröriste terörist dememek için 40 takla atan siyasi bukalemunların maskelerini indirmekte kararlıyız."

"Ne Kandil ve Suriye'deki terör baronlarının ne de bu hainlerin yularını ellerinde tutanların bizi yolumuzdan alıkoymalarına müsaade etmeyeceğiz.

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör şehit özgür özel