Erdoğan: Daha İyi Arabaya Binmek, Konsere Gidebilmek İçin Başka Ülkelere Gidenlere Acıyarak Bakıyoruz

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Özellikle sırf daha iyi arabaya binmek, daha fazla konsere gidebilmek gibi heveslerle başka ülkelerin kapısına varanlara acıyarak bakıyoruz" açıklamasını yaptı.

Ankara'da Etlik Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emeği geçen herkesi şahsım ve milletim adına tebrik ediyorum. Bünyesindeki 8 hastane ile sağlık devrimimizin sembollerinden biri olarak görüyoruz. 691'i yoğun bakım olmak üzere 4 bini aşkın yatak kapasitesi, labarotuvarları, ameliyathaneleri ile bu hastane bir sağlık devrimi niteliğindedir. Ankara'ya da, Ankaralılara da bu yakışır" dedi.

Şehir hastanelerini geçmişte hayali olarak gördüğünü belirten Erdoğan, "Türkiye bugün 20'nci şehir hastanesine de kavuştu. Hala inşası süren 13, proje aşamasındaki 2 şehir hastanemiz ile bu sayıyı 35'e çıkaracağız" diye konuştu.

"Türkiye Güven ve Huzur Adası" 

Konuyu seçimlere getirerek Türkiye'nin Cumhuriyet'in 100. yılında doğru kararı vereceğinden emin olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bu 100 yılın adı Türkiye 100 yılı. Türkiye maruz kaldığı tüm saldırı ve badirelere rağmen güven ve huzur adası olarak ayrışmaktadır" dedi.

 

"Vatanlarını Yaşanmaz Bulanlar, Vatanlarını Yaşanmaz Kılanlardır"

Sosyal medyada gelişmiş ülkelerin güzellendiğini ve gelişmiş ülkelere gidilmesi gerektiğine yönelik propaganda yapıldığını belirten Erdoğan, "Vatanlarını yaşanmaz bulanlar, vatanlarını yaşanmaz kılanlardır. Türkiye'yi böyle göstermeye çalışanlar ülkenin bu hale gelmesi için her türlü sinsiliği yapanlardır" ifadelerini kullandı.

"Daha Fazla Konsere Gidebilmek İçin Başka Ülkelere Gidenlere Acıyarak Bakıyoruz"

Türkiye'nin kıymetini çok iyi bilmemiz gerektiğini belirten Erdoğan, "Özellikle sırf daha iyi arabaya binmek, daha fazla konsere gidebilmek gibi heveslerle başka ülkelerin kapısına varanlara acıyarak bakıyoruz" diye konuştu.

erdoğan daha iyi arabaya binmek fazla konsere gidebilmek için başka ülkelere gidenlere acıyarak bakıyoruz