Erdoğan Damadını Böyle Savundu: Ne Kadar İmansız, Kitapsız, Komünist Varsa Konuşturuyorlar

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de katıldığı iftar programında konuştu. Erdoğan, damadı ve Baykar yöneticisi Selçuk Bayraktar'ın eleştirilmesine sert tepki gösterdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de katıldığı iftar programında konuştu. Erdoğan, damadı ve Baykar yöneticisi Selçuk Bayraktar’ın eleştirilmesine sert tepki gösterdi.

Erdoğan, “Ne yaptı Selçuk? Neymiş, damatmış. Rahmetli babaları, bankalardan kredi almadan çalıştı. Şu anda çocukları da aldıkları bu terbiyeyle devam ediyorlar” dedi.

“Talepleri karşılayamıyorlar”

Erdoğan, Selçuk Bayraktar’ın Türkiye’nin ilk milli insansız hava aracı ve insansız savaş uçağı projelerinin mimarı olduğunu hatırlattı. Erdoğan, “İhraca yönelik çok ciddi bir potansiyel var. Talepleri karşılayamıyorlar. Öyle bir baba ki devletin tahsis ettiği yerleri bile almıyor. ‘Yapma. Devlet tahsis ediyor. Niye almıyorsun? Çünkü sen stratejik bir yatırım yapıyorsun, sana bunu hak olarak devlet veriyor’” diye konuştu.

“Ne Kadar İmansız, Kitapsız, Komünist Varsa...”

Erdoğan, Selçuk Bayraktar’ın televizyon programlarında eleştirilmesine de tepki gösterdi. Erdoğan, “Yatıyorlar, kalkıyorlar ne kadar imansız, kitapsız, komünist varsa televizyonda bunları konuşturuyorlar. Bunlar devlet, millet düşmanı. İşleri güçleri, neymiş, ‘Erdoğan bunlara bol bol para vermiş.’ Elinize dilinize dursun. O kuyruğundan ayrılmadıklarınız, bu devletin bankalarından para aldılar ama bu aile, bu konularda çok hassas” dedi.

recep Tayyip Erdoğan eskişehir selçuk bayraktar baykar kitapsız imansız dinsiz komünist