Erdoğan'dan 'AKP Kapatılacak' Diyen Ahmet Şık'a: 'Teröristin Teki'

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin ardından AKP'nin kapatılacağını ve AKP yöneticilerinin suç örgütü üyesi olarak yargılanacağını söyleyen Ahmet Şık'a "teröristin teki" dedi.

TİP Milletvekili Ahmet Şık geçtiğimiz günlerde katıldığı Medyascope canlı yayınında seçimde iktidarın değişmesi durumunda AKP'nin kapatılacağını ve AKP ileri gelenlerinin suç örgütü üyesi olarak yargılanacaklarını söylemişti.

TİP'li Ahmet Şık: AKP Kapatılacak, AKP'liler Suç Örgütü Üyesi Olarak Yargılanacak


Erdoğan: Teröristin Teki

Cuma namazı çıkışında yaptığı açıklamada Ahmet Şık'a tepki gösteren AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Bu zat zaten teröristin tekidir. Nasıl olduysa milletvekili olma şansını yakalandı ve şu anda bu ifadeleri kullanıyor. Ve hukuk devletinde teröristlerin yaklaşım tarzı içerisinde. Soyadı Şık ama kendisi neye benziyor bilmiyorum. Onun gücü ne AKP'yi kapatmaya yeter ne bizleri mahkum etmeye yeter, önce o kendisi paçasını nasıl kurtaracak ona baksın."

erdoğan akp kapatılacak diyen ahmet şık suç örgütü üyesi olarak yargılanacaklar teröristin teki hdp tip türkiye işçi partisi