Erdoğan'dan 'Başıboş Köpek' Mesajı: Mutlaka Çözüme Kavuşturacağız

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile başıboş köpeklere ilişkin sorunun farkında olduklarını belirtti.

Türkiye'de 'başıboş köpek sorunu' çözüme kavuşmadan, gün aşırı yeni skandallar doğurmaya devam ederken 2 gün önce Ankara'da, okul yolunda başıboş köpeklerin saldırısına uğraması sonucu ağır yaralanan 4. sınıf öğrencisi M.Y. ile başıboş köpek sorunu tekrar gündemin zirvesine oturdu.

Keçiören'de Başıboş Köpek Saldırısı: 4. Sınıf Öğrencisi Çocuk Ağır Yaralandı

Vatandaşların sorunun çözümüne ilişkin talebi yıllardır devam ederken AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sorunu mutlaka çözüme kavuşturacaklarını belirtti. Erdoğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Başıboş sokak hayvanlarıyla ilgili artan şikâyetlerin farkındayız. Önceki gün Ankara'da bir evladımızın ağır yaralandığı elim hadise yüreğimizi dağladı… Bu sorunu inancımız, kültürümüz ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız.''

 

Başıboş Köpeklerin Saldırısında Ağır Yaralanan Tunahan Yılmaz'ın Babası Gözyaşları İçinde Feryat Etti: Bir İnsanın Canı Bu Kadar Ucuz Olmamalı

 

recep tayyip erdoğan sokak köpeği başıboş köpek başıboş köpek sorunu