Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Hatay Havalimanı Yanıtı: Haddini Bil Bu Senin İşin Değil, Kalyon İnşaat 5 Günde Bitirip Milletimize Teslim Etti

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı Erdoğan, deprem bölgesinde de muhalefeti hedef almaya devam etti.

AKP Genel Başkanı Erdoğan yaşanan deprem sonrası yaşanan yıkımdaki sorumluluğunu üstlenmeyip muhalefeti hedef almaya devam ediyor. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Hatay'a giden AKP Genel Başkanı Erdoğan, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı konusunda muhalefeti hedef alıp "Beşli Çete" olarak bilinen firmalardan Kalyon İnşaatı övdü. 

AKP Genel Başkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak şunları söyledi:

"Hatay Havalimanımızı 1 hafta içerisinde insani yardım uçaklarına ve yolcu uçuşlarına açtık. Ancak, ana muhalefetin başındaki zat Hatay Havalimanı'nı da kendi belediyelerinin imar ettiğini onardığını... Bu tür yalanları söylemeye devam ediyor. Ya haddini bil! Bu senin işin değil, anlamazsın bu işlerden.

Bugüne kadar hep sustum sustum. Bulunduğum makam beni susmaya icbar etti. Dürüst ol, bir gün de dürüst olduğunu görelim. Maalesef böyle bir dürüstlük yok. Bizzat Hatay'a geldiğim gün genel başkanvekilimi oraya gönderdim ve yerinde git gör... Zira oranın yapılması döneminde Binali Bey bakandı. Ne olduğunu ne bittiğini biliyor. Orada böyle belediyenin gelip de orayı imar etmesi söz konusu değil. Ama yalan bunlarda diz boyu. İGM ortaklarından Kalyon İnşaat orayı 5 günde bitirdi milletimize teslim etti."

 

erdoğan hatay havalimanı kalyon inşaat kılıçdaroğlu binali yıldırım