Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Yanıt: Masadaki Ortakları Artırmak Neticeyi Değiştirmez

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin yeni yasama dönemindeki ilk grup toplantısında konuşuyor.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama döneminin ilk AKP grup toplantısında seçimler için ittifak kurduğu partilere ve Sinan Oğan'a teşekkür ederek, "Cumhur İttifakı olarak bundan sonra da vatanımızın istikbalini en üstte tutmayı sürdüreceğiz" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

"14 Mayıs tarihinde aziz milletimin takdiriyle AKP'den milletvekili seçilen kardeşlerimi tebrik ediyorum. Vazifeniz hayırlı olsun. 27. dönemde yüce meclis altında çalışan demokrasi mücadelemize omuz veren arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Daha fazla çalışarak, milli mücadeleyi güçlendirerek kardeşlerimizin hatıralarını yaşatacağız. 

Gerek 28 mayıs gecesi külliyede yaptığımız balkon konuşmamızda desteği ve duası olan herkese teşekkürlerimizi göndermiştik. Tarihimizdeki en kritik seçimlerden birini zaferle taçlandıran teşkilatımızın her bir üyesine gençlik kollarımıza, tüm adaylarımıza, aday adaylarımıza mahalle ve köy temsilcilerimize yürekten teşekkür ediyorum. 

Kıymetli genel başkanlarla deprem bölgesindeki kardeşlerimizin acılarını beraber paylaştık. 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurduğumuz ittifakımızı daha da güçlendirdik. Omuz omuza mücadele verdiğimiz Sayın Devlet Bahçeli ve tüm ülkücü kardeşlerimize, sayın Fatih Erbakan ve milli görüşcülerine, Mustafa Destici ve alperenlere, Sayın Önder Aksakal ve arkadaşlarına , sayın Zekeriya Yapıcıoğlu ve arkadaşlarına saygılarımı sunuyorum. Sayın Sinan Oğan ve tavrını milli iradeden koyan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da vatanımızın bekasını ve istikbalini el üstünde tutmayı sürdüreceğiz. İnancımıza göre zaferin yegane sahibi Alhhatır. Oy versin vermesin tüm vatandaşlarımıza uğradıkları her hakarete rağmen inancını ortaya koyan depremzedelerimize teşekkür ediyorum. 

Dün yine İslam dünyasından bir ülkenin temsilcisi ziyaretime geldi ismini vermeyeceğim. Dedi ki bizde AKP'ye çıkan oy yüzde 99. Bunlar bir şeyi gösteriyor. Ne diyor 6'lı Masa, şimdi 16'lı masa. Masadaki ortakları artırmak neticeyi değiştirmez. Yetmez bunu daha da artırman lazım. Bu millet irade ister, eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla talanla bir yere varılmaz."

erdoğan kılıçdaroğlu akp grup toplantısı grup toplantısı