Erdoğan'dan 'Kimyasal Silah' Zırvasına Cevap: Çamur At, Tutmazsa İz Bırakır Diye Düşünüyorlar, Bu Komünistlerin En Önemli Şiarıdır

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Fincancı'nın TSK'nın terör operasyonlarında kimyasal silah kullandığı zırvasına ilişkin konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlar ilk defa da bu iftiraları atıyor değiller" dedi. AKP'li Cumhurbaşkanı, "Arkadaşlar hemen süratle davaları açtılar ve bunun peşini kesinlikle bırakmayacağız" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı: 

Bu konuyla ilgili arkadaşlarıma da söyledim ve Hulusi Paşa ile de bunu tekrar tekrar konuştuk. Arkadaşlar hemen süratle davaları açtılar ve bunun peşini kesinlikle bırakmayacağız. Hem tazminat hem ağır ceza davaları açarak üzerine üzerine gideceğiz. Silahlı Kuvvetlerimizin bugüne kadar kimyasal silah kullanmak gibi bir taksiratı yoktur. Attığı bütün adımları uluslararası hukuk neyi gerektiriyorsa bu çerçevede atmıştır ve bu çerçevede atmaya da devam edecektir. Bu, bunların namussuzluklarındandır, ahlaksızlıklarındandır. Bunlar ilk defa da bu iftiraları atıyor değiller. Bunlar densizdir, bunlar ahlaksızdır. Ordumuza hep attıkları çamur budur. Çamur at, tutmazsa iz bırakır diye düşünüyorlar. Bu komünizmin, komünistlerin de en önemli şiarıdır. Bunlar da onların artıkları olduğu için bu tür iftiraları her zaman atacaklardır. Biz de hukuk içerisinde ne gerekiyorsa bunlara bunun hesabını orada soracağız.

erdoğan kimyasal silah pkk